простая выпечка сладкая выпечка

Різдвяна випічка — це не складно: 5 простих рецептів до святкового столу

Сейчас читают: 485
liza.ua

Все ще вважаєш, що різдвяна випічка — це не для тебе та надто складно? Тоді ця стаття для тебе. Ми підготували п’ять простих рецептів різдвяних смаколиків.Вони такі прості, що справиться кожен, а завдяки секретним інгредієнтам ти отримаєш ідеальний результат!Ніхто так не знається на солодощах, як французи, тому ми просто не змогли пройти повз рецепт традиційного різдвяного поліна.

Цей торт закохає в себе фанатів шоколаду. Готуємо разом!Тісто:Начинка:Крем:Як приготувати:Цей різдвяний десерт дуже популярний в Німеччині, але примхливий у приготуванні.

Хочеш поласувати ароматним штолленом? Тоді приготуй його за нашим рецептом.Тісто:Прянощі:Начинка:Заливка:Як приготувати:Порада. Готовий штоллен потрібно зберігати в марлі або тканині, просоченій коньяком.

Періодично змочуй алкоголем та слідкуй за температурою: місце зберігання десерту повинно бути прохолодним.Ці польські різдвяні ласощі дуже просто готувати, а кожна господиня має свої рецепти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA