карантин журнал

Зимовий випуск журналу "Печерська Асамблея": новий формат видання

Сейчас читают: 475
hochu.ua

Восени минулого року ми вам розповідали про те, що журнал "Печерська Асамблея" оновив формат і дизайн. Що цікавого чекає на читачів в новому номері?

Дізнайтеся в нашому матеріалі. Новий випуск журналу "Печерська Асамблея" присвячений мистецтву в різних його проявах — від музичної індустрії і художнього мистецтва до архітектури, дизайну і подорожей.

Саме тому головними героями номеру стали найяскравіші представники мистецької галузі — гурт TamerlanAlena та художниця Taisha 3.14.В ексклюзивному інтерв’ю журналу "Печерська Асамблея" TamerlanAlena розповіли про історію їхнього гурту, розкрили свій рецепт довгих і вірних стосунків та відповіли на чутки про розлучення, розказали про "залаштунки" життя артистів як до, так і після карантину, а також поділилися планами на найближче майбутнє.Записати пісню, зняти кліп і викласти на YOUTUBE — це верхівка айсберга, а під поверхнею — сотні й тисячі процесів, комунікацій, моментів, які потребують стовідсоткової інтеграції та стресостійкості,—поділ

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA