ТСН 1+1 війна

«Рашисти не змогли вибити двері у мою квартиру»: ведуча Наталя Островська про роботу під час війни та проєкт «Здійсни мрію»

Сейчас читают: 634
womo.ua

Наталя Островська — ведуча на каналі 1+1, яка із початком війни продовжує працювати, а також допомагати військовим та реалізувати разом з командою проєкт «Здійсни мрію» для збору гуманітарної допомоги для дітей, родин і людей похилого віку, постраждалих унаслідок війни.

В інтерв’ю WoMo вона розповіла, що їй довелося пережити під час війни та як вдається продовжувати боротися за перемогу України.  Де ви зустріли 24 лютого? 24 лютого я зустріла вдома — не міцно спала, попри те, що допізна працювала.

Приїхала додому орієнтовно о 23:00, до цього була на зніманні біля Офісу Президента України. Тоді, 23 лютого, Президент зібрав у себе найвпливовіших бізнесменів України.

Попри те, що того дня дуже втомилась на роботі, якось неспокійно мені було. Прокинулась до першого вибуху, зайшла в інстаграм і прочитала повідомлення від куми з Борисполя: «У нас сильні вибухи, не знаю що робити, у мене ж маленька дитина».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA