«Відьмака» звільнили з серіалу за «токсичне» поводження з жінками

Сейчас читают: 124
womo.ua

Напередодні виходу третього сезону «Відьмака» стало відомо, що Генрі Кавілл, який зіграв головну роль у серіалі, був вигнаний через токсичне поводження з жінками.

Інформація про це з’явилася в популярному обліковому записі DeuxMoi. Інсайдери пізніше підтвердили, що крім, зневаги до жінок, актор став гірше працювати на знімальному майданчику ще і через пристрасть до відеоігор.

Вперше про звільнення з «Відьмака» актор повідомив особисто у своїх соцмережах. Тоді Кавілл оголосив, що в подальших сезонах головну роль відіграє Ліам Хемсворт, проте чому він покидає проєкт не розповів.

Зараз же у ЗМІ поширюється інформація, що режисери вигнали актора через погану поведінку на знімальному майданчику. Повідомляється, що Генрі Кавілл часто запізнювався на зйомки, зневажливо ставився до робітниць жіночої статі, повністю ігноруючи їхні зауваження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA