Salvatore Ferragamo Нео Salvatore Ferragamo

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Мілані, частина 2

Сейчас читают: 898
vogue.ua

Добіг кінця Тиждень моди в Мілані. Свої колекції показали Prada, Fendi, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana та багато інших брендів.

Тим часом, спостерігати за гостями на вулицях італійської столиці моди було не менш цікаво, аніж за новими шоу брендів. Streetstyle-інфлюєнсери цього разу зробили ставку на яскраві аксесуари, ефектні силуети та неординарні стилістичні поєднання.

Подібні вбрання здебільшого у повсякденному житті важко носити, але їх завжди хочеться розглядати годинами. Незважаючи на велику кількість незвичайних образів, на Тижні моди в Мілані ми також побачили повернення чистого, прямого та фундаментального стилю.

Гості показів вибирали повсякденний шик на кожен день, поєднуючи класичні широкі штани з ошатними кардиганами, елегантні брючні костюми з гостроносими туфлями і короткі спідниці з маскулінними жакетами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA