Стиль Мода

Стильні вуличні образи з мініспідницею: як носити навесні та влітку 2023

Сейчас читают: 782
hochu.ua

Ми зібрали для вас вуличні образи з мініспідницею, які в різні часи потрапляли в об'єктиви фотографів. Практично всі ці образи можна назвати позачасовими — зверніть увагу на те, як підібрані аксесуари, як взуття поєднується з усім комплектом і як носити коротку спідницю в рамках багатошарового образу.

Читати також Більше не носіть так одяг: 6 грубих помилок у складанні образів Стилісти радять поєднувати в одному образі різні фактури.

Ми раніше писали про те, як використовувати в одному образі речі різної щільності та з різної тканини. Наприклад, джинсову спідницю можна поєднувати з об'ємним ажурним светром, який можна злегка заправити за пояс.

Ось так носять мініспідницю скандинавські модниці:У тренді образ школярки та луки, натхненні естетикою коледжу. Вибирайте картаті спідниці, моделі з гусячою лапкою, зі складками, плісовані, в спортивному стилі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA