Росія Нео Росія

Стало відомо що росіяни вважають головним ''здобутком'' так званої ''спецоперації'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 389
goneva.net.ua

За даними підконтрольного Кремлю Всеросійського центру вивчення громадської думки, 85% росіян вважають «зняття водної блокади Криму» найвагомішим здобутком «спеціальної військової операції» (так влада РФ називає загарбницьку війну проти України). «Найбільш вагомою з них (подій «спецоперації») стало зняття водної блокади Криму, абсолютна більшість вважає це досягнення значущим та декларують позитивне ставлення до нього (85%)», – йдеться у повідомленні центру. Якщо вірити опитуванню, то лише 6% росіян назвали «зняття водної блокади Криму» незначною подією. Опитування було проведено телефоном.

У ньому взяли участь 1600 росіян віком від 18 років. Незалежні соціологи звертають увагу, що при оцінці соцопитувань необхідно враховувати умови цензури, введеної в Росії з початком війни та ймовірне побоювання респондентами кримінального покарання за статтею про «дискредитацію» армії Росії. Раніше російське видання «Проєкт» заявило, що російські соціологічні центри задають респондентам питання «з підказкою» та не публікують «поганих» відповідей.

Роблять вони це на вимогу Кремля. Тож, соціологічні опитування у РФ, мають фактично нульове значення. Але, це і так не для кого не секрет, лише одні "референдуми" на окупованих територіях, чого варті.  

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
В НАТО прокоментували бої за Соледар і Бахмут » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA