Богдан Беспалов новини шоубізнес Богдан Беспалов

Стало відомо, куди втекла ексвіагрянка і дружина російського олігарха Надія Мейхер

Сейчас читают: 659
hochu.ua

З початку повномасштабної війни українська співачка Надія Мейхер стала рідко з'являтися в Мережі. І хоча ексучасниця гурту "ВІАгра" засудила російське вторгнення, її чоловік-росіянин бізнесмен Михайло Уржумцев відкрито не підтримав позицію дружини.

Донедавна публіці було невідомо, де перебуває Мейхер, проте тепер стало відомо місцезнаходження артистки.Виявилося, зараз Надія Мейхер перебуває в Італії.

Про це стало відомо з Інстаграма популярного українського фотографа Аліни Квітки. Артистка, яка вже понад дев'ять місяців мовчить про війну, активно займається власним бізнесом - магазином жіночого одягу.

А її нещодавня зустріч із фотографом відбулася у Венеції заради зйомки нової колекції. Читати також "Було багато алкоголю": напідпитку Настя Каменських намагалася "забутися" Сьогодні у Венеції знімала чудову Надію Мейхер,— підписала фото Аліна Квітка.Варто зазначити, що не так давно блогер Богдан Беспалов заявив, що Надія Мейхер перебуває в Німеччині й, судячи з усього, влаштувалася там на довго.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA