Сша Україна Нео Сша Україна

Солістка гурту KAZKA виконала гімн України в центрі Нью-Йорка

Сейчас читают: 703
vogue.ua

Сьогодні, 24 березня, у центрі Нью-Йорка підняли жовто-блакитний прапор нашої країни, який майорітиме поряд з прапором США на честь боротьби і віри у незалежність України.

Мер Нью-Йорка Ерік Адамс зазначив, що прапор висітиме у центрі міста до дня, коли Україна переможе у війні з Росією. Підйом державного прапора завжи супроводжується гімном, який в цьому разі виконала українська співачка Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA.

Олександра зараз перебуває у США і намагається усіма зусиллями допомогти Україні – вона ходить на мітинги та розповідає світу про свою країну. "Велика честь для мене виконати гімн України на честь історичної події – підняття українського прапора у самому центрі Нью-Йорку.

Прапор України майорітиме поряд з прапором США у знак боротьби і віри у незалежність нашої країни і мирного народу. Наш жовто-блакитний символ волі і любові до своєї землі висітиме у центрі міста до дня, коли Україна переможе у війні з росією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA