Тина Кароль Тіна Кароль Украина Україна місто Маріуполь Концерт співачка Тина Кароль Тіна Кароль Украина Україна місто Маріуполь

Тіна Кароль на концерті зібрала 2 млн грн допомоги для України

Сейчас читают: 811
womo.ua

Українська співачка Тіна Кароль взяла участь у благодійному концерті в Ізраїлі, під час якого зібрала 2 мільйони гривень для допомоги Україні.

Кошти будуть передані на закупівлю медикаментів для лікарні у Дніпрі. Про це пише Суспільне. Благодійний концерт «Unite for Ukraine» відбувся в місті Рішон-ле-Ціон за підтримки посольства України в Ізраїлі.

Зібрані на благодійному заході 2 млн гривень підуть на закупівлю медикаментів для Міської клінічної лікарні №4 в Дніпрі, яка приймає поранених та постраждалих унаслідок російської агресії з Дніпровської, Запорізької областей і Маріуполя.

Кількома днями раніше Тіна Кароль взяла участь у наймасштабнішому благодійному концерті у Варшаві, де співачка заспівала у дуеті із семирічною Амелією, чиї пісні у бомбосховищі підкорили весь світ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA