Нео

Смерть дитини: як спілкуватися з батьками та чим можна допомогти

Сейчас читают: 882
womo.ua

Для більшості жінок дитина не перестає бути нею у будь-якому віці. А пережити її  – найгірша подія у житті будь-яких батьків, бо вони прощаються зі своїм майбутнім.

На жаль, ховати дітей українці стали значно частіше. До передбачуваної смерті, причиною якої є невиліковні хвороби, додалися і непередбачувані — через війну.

Діти гинуть від авіаударів, від отриманих травм, від відсутності ліків на окупованих територіях, не говорячи про ДТП. Кандидат психологічних наук Віра Романова відповідала на питання, які багато хто звик тримати в собі у пешій серії україномовного подкасту «Незручно» “Як пережити смерть дитини”.

Бублікуємо уровок. В Україні за втрату дитини батькам соромно Віра Романова, кандидат психологічних наук, авторка подкасту «Незручно» В Україні батьки, в яких померла чи загинула дитина, переживають не лише втрату, але й почуття сорому – за те, що не вберегли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA