Росія суд жінки Крим полонені війна Росії проти України Росія

У росії утримують українку, яка відмовилась від паспорта РФ

Сейчас читают: 680
womo.ua

У терористичній росії понад 4 місяці утримують кримську татарку Леніє Умерову, яка намагалась потрапити з Києва до окупованого Криму, щоб провідати важкохворого батька.

Тепер 25-річну дівчину тримають в ізоляторі через відсутність російського паспорта. Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

Зазначається, що російські силовики затримали дівчину під час перетину грузинсько-російського кордону нібито за порушення правил режимної зони.

До 16 березня Умерову утримували в Центрі тимчасового утримання іноземців біля Владикавказа. Приміський райсуд визнав дівчину винною в «порушенні режиму державного кордону» та оштрафував її на 2 тисячі рублів. Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович не отримала обіцяне лікування: подробиці Читайте також: росія незаконно вивезла та утримує 4396 дітей-сиріт з України За словами брата дівчини, у ніч проти 16 березня дівчину випустили з Центру утримання, але біля воріт на неї чекала автівка з чотирма чоловіками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA