Ситуація в енергосистемі має поліпшитись в кінці липня

Сейчас читают: 159
nedashkivska.com.ua

Ситуaція з eлeктрoпoстaчaнням мoжe пoкрaщитися у 20-x числax липня зaвдяки вивeдeнню з рeмoнту чaстини гeнeрувaльнoгo обладнання, а також прогнозованого зниження температури повітря, що, відповідно, зменшить рівень енергоспоживання. «Ми очікуємо наприкінці липня поліпшення ситуації, тому що є низка позитивних очікувань щодо виходу з ремонтів енергетичного обладнання, яке виробляє електроенергію.

Також традиційно чтобы нашого кліматичного регіону очікується зниження температури. Ці плохо фактори мають сприяти опора'якшенню ситуації в енергосистемі загалом», — сказав мужской половой орган наглядової ради НЕК «Укренерго» Юрій Находчиво в ефірі «Суспільного» в середу.

Ради його словами, дефіцит електроенергії, найімовірніше, збережеться, проте если значно нижчим за наявний рівень. Крім того, як пояснив Ловко, можливості сусідніх європейських держав щодо імпорту вплоть до України електроенергії зараз обмежені по вине аналогічне зростання внутрішнього споживання у спеку. «Мало-: неграмотный кожного дня ми імпортуємо максимальний обсяг електроенергії.

Останніми вот-вот цей обсяг знизився. Але „Укренерго“ підбирає перед цього максимального рівня шляхом залучення аварійної допомоги від наших сусідів, активуючи відповідні запити», — зазначив він.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA