місто Київ Театр кіно куди піти у вихідні афіша відпочинок місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 22-28 липня

Сейчас читают: 693
womo.ua

Афіша тижня пропонує відвідати найцікавіші заходи, серед яких виставкові проєкти, яскраві шоу, концерти, музичні події, вистави та фестивалі. Івент тижня 24 липня: «Майстерня сенсів від Womo» 24 липня  2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто хоче долучитися до спільноти Womo, жіночого онлайн видання, яке надихає та об’єднує українок.

Зустріч під гаслом «Запали у собі світло» має на меті розкрити творчий та бізнесовий потенціал жінок, надати цікаві та сучасні інструменти, які додають впевненості у собі та своїх рішеннях.

А ще ця зустріч — про щастя, без якого немає життя! «Майстерня сенсів» — це регулярні зустрічі у колі однодумців, де ми ділимося досвідом та знаходимо підтримку; надихаємося історіями успіху та досягненнями одна одної; створюємо безпечний простір для своїх мрій, цінностей та прагнень; разом розвиваємося, навчаємося та йдемо до своїх цілей.

А також, і це зараз дуже важливо, шукаємо способи відновлення ресурсу. Спікери заходу: Людмила Богуш: бізнес-тренерка світового рівня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA