місто Київ що подивитися кіно куди піти у вихідні афіша дозвілля місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 29 липня-4 серпня

Сейчас читают: 669
womo.ua

Афіша тижня пропонує відвідати найцікавіші заходи, серед яких виставкові проєкти, яскраві шоу, концерти, музичні події, вистави та фестивалі. Вечір тижня 3 серпня: благодійний вечір Сергія Жадана та Veteranka Письменник Сергій Жадан та спільнота жінок з бойовим досвідом Veteranka запрошують на особливі літературні вечори у столичному Театрі на Подолі.

В особливій поетичній атмосфері Жадан прочитає улюблені вірші та познайомить глядачів зі своїми новими творами. Мета заходу — зібрати мільйон гривень для забезпечення двох медичних служб 13 бригади “Хартія” Нацгвардії України та 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Це допоможе рятувати бійців на найгарячіших ділянках фронту. На гостей вечора очікує автограф-сесія письменника, ексклюзивний мерч з його цитатами, а також аукціон з унікальними лотами. Де: Київ, Андріївський узвіз, 20б Коли: 3 серпня о 16:00 та 19:00. Квитки можна придбати тут. Виставка тижня 28.07-4.08: Виставка до Олімпійських ігор 2024 “The Will to Win” У центрі столиці до 4 серпня триватиме виставка, присвячена силі спортсменів, які представляють Україну на Олімпійських іграх.

У серпні вона поїде до Парижу. Мультимедійна виставка «Воля до Перемоги!» складається з фотовиставки та серії документальних фільмів про підготовку українців під час повномасштабної війни до Олімпіади.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA