співачка Світлана Лобода

"Пройде через пекло": Коля Сєрга заявив, що готовий допомогти Лободі отримати прощення від українців, але є умова (ВІДЕО)

Сейчас читают: 424
hochu.ua

Український артист та шоумен Коля Сєрга з початку повномасштабного вторгнення захищає Україну від російських окупантів. Нещодавно у вечірньому шоу, який веде Женя Янович, розповів, що планує залучити співачку Світлану Лободу до українського шоу-бізнесу.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua.Коля Сєрга анонсував створення нового проєкту"Ду-ду-ду Свєтку Лободу" (саме з цією піснею він отримав надзвичайну популярність на Фабриці зірок-3) та заявив, що має на меті перевиховати артистку.

Наразі не зрозуміло, чи це такий жарт від Колі, чи він абсолютно серйозно вирішив допомогти Світлані Лободі врешті бути дотичною до української культури.

Читати також "Російський режим буде покарано": Світлана Лобода передала 100 тисяч грн і квартиру для постраждалих херсонців Не знаю, чи можна про це розказувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA