Elena Burenina Іван Фролов місто Софія люди Нео Elena Burenina Іван Фролов місто Софія

Шість українських дизайнерів представлять свої колекції під час Тижня моди у Нью-Йорку

Сейчас читают: 757
vogue.ua

Kyiv Art & Fashion Days під час Тижня моди в Нью-Йорку представить міжнародній індустрії моди шість українських брендів, серед яких Elena Burenina, Bobkova, Frolov, Litkovskaya, Kovalska та Gudu, аби підтримати їхній бізнес після руйнувань війни в Україні.

13 вересня в офісі Mastercard на Манхеттені відбудеться презентація зустрічей з представниками преси, рітейлерами та впливовими особами, кульмінацією якої стане панельна дискусія про поточну кризу в Україні та зусилля з розширення економічних можливостей і комерції малого бізнесу.

Майк Фроман, виконавчий віце-президент Mastercard і президент зі стратегічного розвитку, відкриє дискусію, а серед її учасників будуть виконавчий директор Paper Magazine Міккі Бордман, дизайнер Іван Фролов і виконавчий віце-президент Mastercard з малого та середнього бізнесу Джейн Прокоп.

Софія Чконія заснувала Kyiv Art & Fashion Days як програму доброї волі, аби представити українських модельєрів і художників міжнародній аудиторії в Києві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA