війна війна росії з україною розлучення

Причини розлучень під час війни та форми розірвання шлюбів: пояснення адвоката Наталії Горбаль

Сейчас читают: 252
womo.ua

Війна — це сильний стрес, на який люди реагують по-різному. Поки одні вирішують створити нову сім’ю, інші розуміють, що хочуть розлучитися.

Адвокат Наталія Горбаль розповіла про три основні причини розлучень під час війни и про те, як можна запобігти розлученню і що робити, якщо пара вирішила розірвати шлюб. У своєму дописі у Facebook ви написали що сьогодні топзапити — це розірвання шлюбів.

Які зараз основні причини розлучень? Я зробила певне узагальнення причин у своєму дописі, на який ви посилаєтеся, і віднесла їх до певної групи ризику, адже у мирний час про них ніхто навіть не замислюється.

Перша причина обумовлена власне війною, яка фактично змусила кожного замислиться над своїм життям, особливо – жінок. За моїми спостережаннями жінка, яка була не задоволена своїм шлюбом або відчувала певні сумніви, раптом усвідомлює, що завтра вранці вона може і не прокинутися, адже ніхто з нас не знає, куди саме прилетіть ворожа ракета.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA