Лідія Білас Нео Лідія Білас

Тут и зараз: Чому важливо мріяти під час війни у бізнесі та повсякденному житті

Сейчас читают: 187
womo.ua

Лідія Білас, засновниця мережі освітніх проєктів MRIYDIY та КМДШ Майже все навкруги колись було чиїмись мріями. З мрій починаються винаходи, що роблять життя комфортнішим, політичні устрої та форми правління, нові тенденції в моді та напрямки в мистецтві, кар’єрні та творчі звершення.

Чому під час війни мріяти як ніколи важко, і в той же час, як ніколи важливо, а головне, як навчитися цьому самому та навчити своїх дітей, у своїй колонці розмірковувала засновниця мережі освітніх проєктів MRIYDIY та КМДШ Лідія Білас.

Чому прямо зараз та як правильно мріяти Саме мрійники зараз мають взятись за роботу та створити таку стратегію розвитку, яка подарує нам нову країну — прогресивнішу, успішнішу та привабливішу.

Саме зараз відбувається трансформація та остаточне очищення від наративів минулого. Країна позбувається старих будівель, доріг, пам’ятників, нав’язаних русифікацією звичок та комуністичною владою уявлень про наше місце на геополітичній мапі світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA