лайфхаки психологія жіноче лідерство натхнення

SHE Congress 2024: лайфхаки спікерок, як знайти джерело натхнення та внутрішньої сили

Сейчас читают: 801
womo.ua

26 вересня 2024 року, відбувся наймасштабніший конгрес для жінок з лідерства — SHE Congress 2024. На цьому заході своїм досвідом та ідеями щодо жіночого лідерства в Україні поділилися більш ніж 25 спікерок. Читайте також: SHE Congress 2024 — Лідерки, що творять майбутнє Сьогодні хочемо розкрити секрети спікерок SHE Congress, як знайти джерело натхнення, відшукати свою внутрішню силу та мотивувати себе в умовах війни.

Своїми надихаючими лайфхаками поділилися Аліна Севастюк, Лілія Дубас, Олена Любченко, Тетяна Саніна, Надія Матвєєва та Оксана Жолнович. Лілія Дубас — книги  Директорка по персоналу Тева в Україні Лілія Дубас Порада від спікерки: Дайте більше часу собі від гаджетів.

Відчепіться від себе, перестаньте постійно щось очікувати від себе, перестаньте ставити собі чужі цілі, вершини до яких можете не добігти, на когось рівнятися.

Задайте собі запитання: що хочу я, «що хочу робити я, і що хочу я в цей самий момент, що буде мені подобатися саме зараз?» Памятайте, ви нікому нічого не зобовязані, ви зобовязані лише собі! Надія Матвєєва — маленькі радощі Ведуча телеканалу СТБ, коуч за міжнародними стандартами Надія Матвєєва Порада від спікерки: роби що хочеш, з тим що маєш там де ти є! Тетяна Саніна — фізична активність та письмо Письменниця, медіаторка, консультантка для пар Тетяна Саніна Порада від спікерки: Неможливо полюбити себе, якщо ти себе не знаєш.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA