город шкідники поради дачникам народні поради

Щоб не погубила весь врожай: яєчна шкарлупа легко прожене із городу ведмедку

Сейчас читают: 684
hochu.ua

Серпень - не час розслаблятися для дачників. По-перше, в цей період частина врожаю досі на грядках, по-друге, зараз саме впору братися за боротьбу зі шкідниками, щоб помститися їм за всі недоспані ночі через з’їджену гусеницями капусту та понадкушувані слимаками овочі/фрукти.Одним із найбільш грізних шкідників, який гарно ховається, є капустянка.

Її ще називають ведмедка або вовчок звичайний. Саме цей “звір” залюбки підгризає коріння рослин (а часом - і надземні частини), що згодом призводить до їх загибелі.

До речі, страждають через ведмедку не тільки дорослі рослини, а й щойно висаджена розсада, тому проблема це досить таки серйозна.

Читати також Тютюновий пил: диво–засіб від багатьох шкідників Якщо ви помітили на своїй ділянці сліди присутності капустянки, не гайте часу: навіть попри те, що дачний сезон завершується, вона ще може завдати вам багацько лиха!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA