лайфхак прання зберігання догляд за одягом

Не користуєтесь, а все одно жовтіє: як зберігати білий одяг, щоб він прослужив довше

Сейчас читают: 411
hochu.ua

Траплялося, що ви дістаєте з шафи чисті білі речі, аж раптом помічаєте, що на них з'явилися жовті плями? Розберімося, в чому причина їх появи та як можна позбутися цієї прикрої неприємності.

Читати також Не робіть так: 5 помилок при пранні спідньої білизни Щоб білі речі прослужили вам довше і на них не з'явилися жовті плями, їх потрібно прати та відбілювати засобами для білих речей, добре висушувати, а потім класти на зберігання до шафи в поліетиленовому пакеті.

Для особливо цінних речей можна використати вакуумні пакети, з яких за допомогою порохотяга видаляють все повітря. Приготуйте спеціальний розчин шляхом змішування 4 л води, 50 мл рідкого мила та 2-3 ст.л.

нашатирного спирту. Замочіть в ньому одяг на кілька годин, після чого прополощіть та висушіть звичним способом.Скористайтесь кисневим відбілювачем (згідно з інструкцією), після чого прополощіть та висушіть одяг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA