рецепт сало заготовки що приготувати прості рецепти консервація

Сало, що просто тане у роті: як засолити в банці так, щоб потім ні грама не залишилось (РЕЦЕПТ)

Сейчас читают: 545
hochu.ua

Багато господинь на зиму закатують в банки не тільки огірки з помідорами, а й сало. Ми вже ділилися найкращими рецептами томатної заготівлі без стерилізації банок та рецептом хрустких огірків по-польськи.

Тепер же розкажемо, як закрити неймовірно смачне сало, яке буде танути в роті!Велика перевага цього рецепту - не тільки у вишуканому та ніжному смаку сала,  а ще й в тому, що для заготівлі вам знадобиться лише 3 інгредієнти!

Чудовим рецептом засолювання сала у банці ділиться сайт odnaminyta. Читати також Чудернацькі додатки: що покласти у банку з сушеними грибами, щоб не втратити заготовку Читати також Ідеальний бюджетний перекус на всю сім’ю: цю бутербродну заготовку з’їдять разом із банкою Якщо ви раптом переживаєте, що солі буде забагато і сало в банці вийде несмачним, поспішаємо ваш заспокоїти: цей продукт візьме солі рівно стільки, скільки потрібно.

Перед вживанням просто обмийте шматочок сала під проточною водою і смакуйте із задоволенням!Нагадаємо, що приготувати вдома можна навіть в’ялені помідори!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA