смерть церква езотерика

Не бажайте померлим "щоб земля була пухом": насправді це прокляття

Сейчас читают: 269
hochu.ua

Не всі слова співчуття, які люди звикли промовляти, несуть за собою добру енергетику. Езотерики та священослужителі зійшлися на тому, що є вислови, які можуть загнати душу померлого у пекло.Звична усім фраза стосовно померлого “нехай земля тобі буде пухом”, — прокляття.

У цьому переконаний архімандрит Софроній Чупринка. Чому саме так, він докладно розповів для “33-й канал”. Читати також Домовик у домі: 3 ознаки, які видають його присутність Зі слів Чупринки, цей вислів є давно відомим давньоримським прокляттям покійному.

Ці слова писали на надгробку померлих людей, яких ненавиділи.Ось як звучать ці слова повністю: “Нехай земля тобі буде пухом і м’яко покриває пісок, щоб собаки могли вирити твої кістки",— акцентував архімандрит.Додав, що почувши такі слова під час церемонії поховання, не варто одразу гостро реагувати, тому що не всі люди знають походження такого побажання.

Розповісти, що людина випадково прокляла померлого, краще пізніше та дуже коректно.Коли випаде нагода, дуже акуратно розкажіть людині, що православні християни не вживають такого виразу,— зазначив священослужитель.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA