город рослини поради дачникам корисні поради

Як вивести хрін на ділянці: "золоте" правило, яке не можна порушувати, щоб його не стало ще більше

Сейчас читают: 384
hochu.ua

Якщо на вашій ділянці з’явився хрін, а він вам не потрібен, це проблема. Ця рослина швидко розплодиться і займе багато вільного місця, висмоктуючи з землі поживні речовини, які потрібніші іншим рослинам (коріння хрону може сягати до 7 м вглиб землі).

Крім того, хрін невибагливий до ґрунтів і клімату: він відрізняється високою морозостійкістю і здатен витримати навіть тривалу посуху.

Позбутися цього нещастя, як і вивести пирій, дуже непросто. Але це можливо. Головне у цій боротьбі не зробити все навпаки, намагаючись розв’язати проблему якомога швидше.

Читати також Городники б’ють на сполох: нашестя рудих слимаків після дощу - чи безпечно використовувати сіль Ось, про що вам слід пам’ятати і :Не можна перерізати коріння хріну лопатою, сапою, ножем чи будь-чим іншим, бо після цього він пустить ще більше коріння і вивести його буде ще складніше.Це дійсно головне правило у боротьбі з хріном на городі.Досвідчені дачники рекомендують спробувати вивести хрін за допомогою звичайної кухонної солі, гарненько посипавши нею рослину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA