Сша серіали що подивитися Сша

5 нових серіалів-трилерів, які ти подивишся на одному подиху

Сейчас читают: 849
cosmo.com.ua

Динамічні, інтригуючі, напружені трилери з нетиповим сюжетом і несподіваним фіналом — найкраща компанія для холодних зимових вечорів.

Ми зібрали для тебе 5 нових серіалів-трилерів, від яких у прямому сенсі перехоплює подих. Жінка в будинку навпроти дівчини у вікні (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) Напевно тобі згадався фільм від Netflix «Жінка у вікні», який вийшов минулого року.

Сюжети фільму і серіалу і справді схожі. Жінка, яка у минулому пережила драму в особистому житті, переїжджає у новий будинок і займається переважно тим, що п’є вино і стежить за своїми сусідами з вікна.

Спочатку це заняття розважало її, поки вона не стала свідком злочину. Але постає питання: чи може вона насправді вірити своїм очам? Турист (The Tourist) Головний герой — чоловік з Великої Британії, який опинився в австралійській провінції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA