Сериалы что посмотреть

5 нових британських серіалів із високим рейтингом, які варті твоєї уваги

Сейчас читают: 427
cosmo.com.ua

Поки весна ще не тішить довгоочікуваним теплом, плани на вечір незмінно асоціюються з затишним ліжком та цікавим серіалом. Щоб тобі не довелося витрачати час на пошуки, ми підготували добірку популярних британських серіалів з високим рейтингом.

Якщо тобі здається, що переглянули вже все, бери на замітку! «Статеве виховання» (3 сезон) Цієї весни ми точно побачимо продовження серіалу «Статеве виховання», а поки що є нагода переглянути перші сезони.

У картині йдеться про 16-річного Отіса, який із дитинства знає все про секс. Річ у тому, що його мама сексолог. Незважаючи на цей факт, Отіс почувається сором’язливим цнотливим підлітком.

Та це не означає, що він не може давати уроки сексуального характеру старшокласникам. «Бріджертони» Історична драма Netflix від продюсера «Як уникнути покарання за вбивство», «Скандал» й «Анатомія пристрасті» Шонди Раймс знята за мотивами бестселеру британської письменниці Джулії Квінн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA