Сериалы что посмотреть мини-сериалы

7 міні-серіалів, які можна подивитися за декілька днів

Сейчас читают: 143
cosmo.com.ua

«Патрік Мелроуз» (Patrick Melrose) Британсько-американський міні-серіал з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.

Історія Патріка Мелроуза: від глибоко травматичного досвіду в дитинстві, коли йому довелося терпіти жорстоке поводження і насильство з боку батька при мовчазному потуранні матері, через зловживання наркотиками і алкоголем до спроб вести нормальний спосіб життя зі змінним успіхом і, зрештою, до зцілення і звільнення у зрілому віці. «Гострі предмети» (Sharp Objects) Серіал заснований на однойменному романі Гіліян Флінн.

Репортерка Камілла Прейкер, отримавши завдання від редактора чиказької газети, мусить знову повернутися до свого рідного містечка Вінд-Ґеп, аби написати статтю про жорстокі вбивства двох місцевих дівчаток.

Героїні доведеться не тільки розібратися в кримінальній і заплутаній історії, але і поглянути в обличчя своїм власним страхам і демонам. «Маніяк» (Maniac) Команда науковців доктора Ментлрея винаходить чудодійний лікарський засіб, здатний подолати

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA