люди Нео

7 найромантичніших фільмів на Netflix, які можна подивитися на День всіх закоханих

Сейчас читают: 782
cosmo.com.ua

День Святого Валентина — це ідеальна нагода, аби присвятити весь день людям, яких ти любиш. Можливо, ти хочеш провести час зі своєю половинкою, обмінюючись зізнаннями у коханні і насолоджуючись повною ідилією.

А може, ти краще зостанешся на самоті з келихом вина. У будь-якому випадку, Netflix пропонує достатньо гідних варіантів, щоб забезпечити тобі чудовий День Святого Валентина… яким би він не був.

Ну а ми підготували для тебе підбірку найромантичніших, найзворушливіших і найсумніших фільмів про кохання, які змусять тебе прожити весь спектр емоцій (радимо тримати пачку з серветками поблизу).

Зоряний пил (Stardust) Екранізація відомої повісті Ніла Геймана, яка занурить тебе у казку. Аби завоювати серце дівчини, у яку він закоханий, молодий хлопець вирушає у небезпечну подорож, щоб дістати для неї впавши зірку… але замість цього закохується у зірку (роль зірки виконала Клер Дейнс, і, повір нам, це має велике значення).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA