зелень салат Шпинат город поради дачникам

Що можна посадити у вересні, щоб отримати ще один гарний врожай наприкінці сезону

Сейчас читают: 903
hochu.ua

Серпень - пора, коли більшість городників починають збирати врожай. Зокрема, зараз багато хто вже викопує картоплю. Однак це зовсім не значить, що для дачників настає сезон “спокою”.

Навіть у вересні можливо посадити деякі культури, які ще встигнуть дати врожай до заморозків.До вашої уваги - список із 5 видів зелені, яка не бояться холодів і буквально за місяць-півтора дасть гарний врожай.

Однак майте на увазі, що сіяти її потрібно у першій половині вересня, а не наприкінці місяця! Читати також Гаряча пора для копання картоплі: сприятливі дні за місячним календарем ШпинатВеликі соковиті листочки зможете збирати вже у жовтні - на початку листопада.

Головне - не забувайте вчасно поливати рослини, щоб вони мали сили на нарощування зеленої маси.РуколаЩе одна надзвичайно популярна рослина, яка ідеально пасує до салатів та для прикрашання страв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA