здоров'я кава

Без шкоди для здоров'я: експерт розповів, скільки чашок кави можна пити на день

Сейчас читают: 651
hochu.ua

Нещодавно ми писали про те, коли потрібно снідати, щоб знизити ризик діабету, а в цьому матеріалі розповімо, скільки чашок кави можна пити впродовж дня.

Детальніше читайте на HOCHU.ua!Лікар-дієтолог Каріна Дейнеко розповіла для видання The Village, скільки кави можна пити на день.

За словами експерта, цей напій може бути корисним, якщо вживати його в помірній кількості. Читати також Забудьте про гостру їжу та пийте більше води: 3 способи, які допоможуть менше потіти в спеку Кофеїн сприяє підвищенню працездатності, прискорює обмін речовин, допомагає знизити ризики нейродегенеративних захворювань, таких як хвороба Альцгеймера і Паркінсона, зміцнює печінку і знижує ризик розвитку цукрового діабету 2 типу.

Однак якщо пити кави дуже багато, то шкоди буде значно більше, ніж користі.Рекомендується не перевищувати добову дозу кофеїну в 400 міліграмів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA