місто Харків успішні жінки місто Харків

Тетяна Пилипчук — лауреатка Премії імені Василя Стуса 2024 року

Сейчас читают: 196
womo.ua

Цьогорічною Премією імені Василя Стуса було відзначено директорку Харківського літературного музею Тетяну Пилипчук. Члени журі Премії оголосили ім’я лауреатки під час урочистої церемонії, яка відбулася 10 вересня у Києво-Могилянській бізнес-школі.

Організатори Премії імені Василя Стуса — Український ПЕН, Києво-Могилянська бізнес-школа та видавництво «Дух і Літера». У 2024 році Премія імені Василя Стуса вручалась 35-й рік поспіль.  Читайте також: Бренд IWOMAN презентував осінню колекцію в колаборації зі стилісткою Ганною Ляшенко: фото Тетяна Пилипчук —культурна менеджерка і волонтерка, директорка Харківського літературного музею, дослідниця української літератури 1920-1930-х років.

З 2022 по 2024 рік Тетяна курувала фестиваль “Пʼятий Харків”, з 2021-го організовує роботу Харківської мистецької резиденції “Слово”.

Протягом років незалежності літмузей зробив величезний внесок у збереження і поширення пам’яті про українських митців 1920-х та дисидентів радянського періоду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA