Концерт бейонсе новини шоубізнес

Знайшли кого звинуватити: Бейонсе дорікають різкою інфляцією у Швеції

Сейчас читают: 120
hochu.ua

Економісти банку Danske Bank зі штаб-квартирою в Копенгагені несподівано виправдали інфляцію у Швеції концертом співачки Бейонсе.

Сама того не підозрюючи, популярна артистка вплинула на зміни економіки країни, яка не влаштовує багатьох місцевих жителів. Деталі казусу — на HOCHU.ua!Економіст Майкл Гран у коментарі BBC висловив думку, що зростанню інфляції у Швеції на 9,7% посприяли концерти Бейонсе.

Посилаючись на дані американського сайту Airbnb з оренди житла, видання зазначило, що після анонсів концертів у містах, де виступить виконавиця, пошуки житла різко зросли.

У зв'язку з цим відбулося значне зростання цін на послуги у сфері відпочинку та культури. Читати також Щедрий презент від зірки: Бейонсе подарувала прихильнику окуляри за 53 тисячі доларів (ВІДЕО) Варто зазначити, що два концерти співачки у Швеції відвідали по 46 тисяч осіб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA