Сша Джамала Концерт благодійність новини шоубізнес Сша

Джамала зібрала велику суму на потреби військових: хто з зірок засвітився на її концерті в Нью-Йорку

Сейчас читают: 689
hochu.ua

Українська співачка Джамала, яка судиться з експродюсером, відіграла великий сольний концерт у Нью-Йорку. Артистка не тільки приїхала потішити місцевих жителів живим виконанням своїх композицій, а й зібрала чималеньку суму для потреб українських військовослужбовців.

А підтримати виконавицю прийшли українські та американські знаменитості. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Джамала розповіла, що в рамках сольного туру вона вдруге побувала в Нью-Йорку.

Уперше артистка там була в рамках Global Citizen Prize 2022. Під час 3-годинного концерту співачка провела благодійний аукціон, виручені кошти з якого підуть на протезування для українських військових.

Головним лотом був футбольний м'яч із підписом Андрія Шевченка, а також інші особливі речі від Джамали. Читати також "Сам Байден пообіцяв": Джамала обговорила з президентом США деокупацію Криму Майже тригодинний концерт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA