Володимир Остапчук стосунки новини шоубізнес Володимир Остапчук

Катерина Полтавська розповіла, чим її "спокусив" Остапчук (ФОТО)

Сейчас читают: 113
hochu.ua

22-річна Катерина Полтавська, яка позувала топлес на балконі, зізналася, чим її "зачепив" Володимир Остапчук. Тривалий час пара приховувала свої стосунки, однак після того, як вони розповіли правду, підписники почали буквально завалювати блогерку запитаннями про їхні романтичні стосунки.

Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!Відповідаючи на запитання підписників в Instagram Катерина Полтавська розповіла, які основні риси ведучого її приваблюють.

За словами журналістки, Остапчук багато в яких питаннях може дати фору іншим чоловікам, проте найбільше дівчина вирішила виділити те, як він дбає про неї та проявляє свої почуття.

Крім того, Катерина підкреслила, що шоумен - відповідальна людина, якій можна довіритися. Читати також Миттєва карма: нова кохана Остапчука привселюдно назвала його "какашкою", а наступного дня "мінуснула ногу" (ФОТО) Нагадаємо, між Катериною Полтавською та Володимиром Остапчуком різниця у віці 16 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA