Нео шоубізнес

У всьому "винен" гурт Бумбокс: Світлана Тарабарова розсекретила ім'я новонародженої доньки (ВІДЕО)

Сейчас читают: 687
hochu.ua

Популярна українська співачка та композитор Світлана Тарабарова, яка нещодавно стала мамою втретє, розсекретила ім'я новонародженої донечки.

Артистка вирішила таку новину повідомити в оригінальний спосіб. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Світлана Тарабарова належить до тієї категорії зірок, які старанно приховують особисте життя від чужих.

Народження третього малюка співачка не приховувала, а ось з ім'ям вирішила почекати. І ось нещодавно на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео, на якому пританцьовує з маленькою спадкоємицею під пісню українського гурту Бумбокс — "Поліна".

Читати також Вульгарність, самолюбування і цицьки: Тіну Кароль жорстко зацькували в Instagram Відповідь на найчастіше запитання останнього місяця дивись у відео,— написала співачка.Багато шанувальників здогадувалися, що артистка саме так назвала свою доньку, а інші щиро зраділи, заявивши, що у них також підростають маленькі Поліни.Нагадаємо, що Світлана Тарабарова живе у шлюбі із продюсером Олексієм Бондарем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA