Куртка

З чим носити джинсову куртку навесні та влітку 2023: ТОП-3 безпрограшних варіанти

Сейчас читают: 981
hochu.ua

Сьогодні ділимося з вами трьома стильними варіантами, як можна носити джинсову куртку в не найспекотніші дні навесні та влітку 2023.

Зі взуття вибирайте те, в якому вам найбільш комфортно. Читати також З чим носити тільник 2023: модний тренд повертається, не пропустіть його (ФОТО) Така комбінація виглядає стильно, актуально і вам буде максимально зручно в цьому образі.

Доповніть лук коротким топом або блузкою. Щодо взуття, то можна вибрати кеди або мюлі. Не забувайте про ремені та сонцезахисні окуляри.Джинсові речі ідеально поєднуються з одягом із різних тканин і тим більше з денімом.

Цього сезону образи, повністю створені з деніму, у тренді як ніколи. Вибирайте джинсову кепку, топ, куртку та джинси, щоб виглядати стильно та сучасно.Для цього образа вам знадобиться джинсова курка оверсайз і максимально комфортна та м'яка толстовка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA