У які дні вигідно купувати квитки на потяг: секрети, про які мало хто знає

Сейчас читают: 234
hochu.ua

Проєкт Pro Гроші поділився в Instagram деякими секретами "Укрзалізниці", які допоможуть вам купувати квитки за вигідним тарифом та економно подорожувати країною.

Ви будете вражені, але ціна залежить не тільки від класу поїзда. Читати також 8 дивовижних місць України у фотографіях Фото: UnsplashЦіна квитка на поїзд залежить не тільки від класу поїзда, його віку чи якихось інших параметрів, а й від дня тижня.

Наприклад, у понеділок, четвер та суботу квитки продаються за базовим тарифом. подорожувати поїздом у вівторок та середу — у ці дні ви можете отримати 10% знижки.

А – п'ятниця та неділя. У ці дні ви переплатите 10%.Залежить ціна квитка ще й від пори року. Наприклад, найвищий тариф діє з 1 по 20 січня, а за дешевим тарифом можна поїхати 31 грудня.Фото: UnsplashВи знаєте, що у поїздах сидячого типу існують певні класи і ціна залежить від класу, який ви оберете.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA