Олег Винник прем'єра новини кліп нова пісня Олег Винник

Discoman продовжує привласнювати фанаток Олега Винника: його кліп знову в центрі уваги

Сейчас читают: 594
hochu.ua

"Двійник" Олега Винника продовжує хайпити та випускати нові кліпи, в точності копіюючи образ популярного виконавця. Так, поки сам Винник відсиджувався в Німеччині й не виходив на зв'язок із підписниками, його експродюсер вирішив знайти заміну і переманити "вовчиць" на бік нового підопічного - загадкового співака під псевдонімом Discoman.Так, на YouTube-каналі Discoman з'явився новий відеокліп.

Цікаво, що в описі до відеороботи, артиста вже представляють слухачам як того, про кого нібито "ходять легенди". Цього разу Discoman випустив пісню "Весільна", а в кліпі до неї знову повністю скопіював образ Олега Винника.

До слова, своє обличчя співак все ще продовжує приховувати, позуючи перед камерою виключно зі спини.Таємний артист українського шоубізнесу Discoman знову випускає роботу.

Про нього вже ходять легенди, журналісти та суспільство починають слідкувати та робити свої припущення, але хто це поки що таємниця,- сказано в описі до відео.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA