Богдан Беспалов війна в Україні новини де зараз Богдан Беспалов

Втекла до російського олігарха? Стало відомо, що Надія Мейхер відсиджується в росії

Сейчас читают: 405
hochu.ua

Українська співачка й актриса Надія Мейхер несподівано від початку російського вторгнення зникла з інформаційного простору. І хоча періодично в соцмережах екс-віагрянка публікувала антивоєнні пости, свого місцезнаходження вона не розкриває, втім, як і подробиці її стосунків із чоловіком, російським олігархом Михайлом Уржумцевим.Однак нещодавно спливла інформація, де зараз перебуває Надія Мейхер.

Судячи з її сторінки в Instagram, під час повномасштабної війни співачка відсиджується в росії, проте ретельно приховує це. Як відомо, чоловік колишньої віагрянки не висловився проти російської агресії та продовжує розвивати свій бізнес у рф.

Читати також "Живе по сусідству з Винником": Надію Мейхер зненацька "знайшли" у Німеччині Інформацією про це поділився YouTube-блогер Богдан Беспалов.

За його словами, переглядаючи сторінку верифікованих користувачів в Instagram у графі "Інформація про акаунт", він виявив, що востаннє, заходячи в соціальну мережу, Надія Мейхер перебувала саме в росії.Парадоксально, що сама артистка продовжує працювати над новими колекціями свого бренду Meiher by Meiher.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA