психологія стрес підлітки

Адаптація до стресу, як собі допомогти?

Сейчас читают: 956
womo.ua

Редакція поспілкувалась із Ілією Єлісей Касторних, магістром психології та педагогіки вищої школи, консультуючим психологом, лектором, аспірантом кафедри психології та педагогіки та дізналась як допомогти собі та оточуючим пережити стрес, як спілкуватись із підлітками та чи є відмінність між жіночим та чоловічим стресом.

Стрес під час війни, не відрізняється від того, що людина відчуває під час розлучення або звільнення. Насправді все вирізняється лише масштабом й тим наскільки людина самостійно може Ілія Єлісей Касторних, магістр психології та педагогіки вищої школи.

Консультуючий психолог, лектор розв’язувати цю проблему. Бо стрес це стимул до зміни поведінки чи стратегії адаптації. А коли ми кажемо про фактори на які не можемо вплинути або які напряму створюють небезпеку для життя — то масштаб цього стресу дуже великий.

Варто не забувати, що будь-який страх та стрес сприймаються психікою, як загроза існуванню. Сюди відносяться і стрес від втрати роботи, який безпосередньо впливає на добробут людини, а також розлучення, яке порівнюють зі смертю близької людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA