серіали

Розкішна сукня Valentino Couture та знакова зачіска: Сара Джессіка Паркер показала фото зі зйомок останньої серії «І просто так...»

Сейчас читают: 734
cosmo.com.ua

Перший сезон продовження серіалу «Секс і місто» під назвою «І просто так...» підійшов до кінця. Нові серії, в яких ми побачили продовження пригод наших улюблених подруг у Нью-Йорку, спровокували безліч дискусій у мережі — хтось залишився у захваті від того, що історія отримала своє продовження, а хтось відзначив, що атмосфери оригінального серіалу у них немає (зокрема, через відсутність Саманти Джонс у виконанні Кім Кетролл).

Однак, про нього точно говорили точно всі. А кадри зі зйомок фінальної серії, якими поділилася у своєму інстаграм Сара Джессіка Паркер, викликали у прихильників серіалу нову хвилю ностальгії.

На фото Керрі Бредшоу позує у розкішній сукні Valentino Couture та зі знаковою зачіскою — високим об`ємним пучком з косою. У пості акторка подякувала команді, яка працювала над серіалом, а також глядачам.  «У створенні нашого першого сезону «І просто так...» були задіяні сотні людей.

Я підіймаю келих за кожного, хто вклав свій час, талант і відданість справі. За нашу аудиторію, яка прийняла нас, провела з нами час і для якої ми працюємо, — заради вас ми щодня прокидалися і йшли на роботу, з усіх сил намагаючись показати вам цікаву історію та пригоди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA