Giambattista Valli зірки Дженніфер Лопес стиль зірок Giambattista Valli

Найкрасивіша весільна сукня, яку ми коли-небудь бачили: показує Дженніфер Лопес

Сейчас читают: 278
cosmo.com.ua

Останнім часом ім`я Дженніфер Лопес нерозривно пов`язане з весільною тематикою. І справа не в чутках про її можливі заручини з Беном Аффлеком, а у новому фільмі «Вийду за тебе» (Marry Me), в якому зірка зіграла разом з Оуеном Вілсоном.

На прем`єрі кінострічки, яка відбулась днями у Лос-Анджелесі, співачка та акторка позувала у весільній сукні Giambattista Valli, а у самому фільмі приміряла розкішну сукню Zuhair Murad.

Художниця по костюмам Керолайн Дункан вибрала особливу сукню, яка відрізнялася від звичної класики і кольором, і своєю неймовірною помпезністю.

Сама сукня важить біля 43 кг, її також доповнила довга фата. За словами режисерки фільму Кейт Койро, ця сукня виглядала контрастно розкішно на фоні драми, яка раптом розгорілася в особистому житті поп-співачки Кет Вальдез (Дженніфер Лопес), та її випадкового обранця з натовпу на концерті, за якого вона вирішила вийти заміж. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA