зірки серіали Секс і місто

Сара Джессіка Паркер заявила, що вона проти повернення Кім Кетролл у продовження серіалу «Секс і місто»

Сейчас читают: 972
cosmo.com.ua

Схоже, надії на те, що ми колись побачимо Керрі Бредшоу та Саманту Джонс в одному кадрі, немає. Так, в одному зі своїх останніх інтерв`ю Сара Джессіка Паркер заявила, що не була б рада поверненню Кім Кетролл до роботи над продовженням серіалу «Секс і місто». «Не думаю, що я була б «за», через те, як багато Кім ділилася публічно своїми емоціями стосовно цієї історії.

Я не брала у цьому участі і не читала статті, однак інші розповідали мені про них», — зазначила Паркер у розмові з Variety. Тож, можна припустити, що навіть якби Кетролл захотіла приєднатися до касту у другому сезоні «І просто так...», який ми побачимо майже зі стовідсотковою ймовірністю, це викликало б гучні дискусії.

Незважаючи на те, що і виконавиці головних ролей, і творці серіалу не раз визнавали, що персонаж Саманти Джонс дуже важливий для шоу — хай навіть і без фізичної присутності Кім Кетролл.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA