суд Криминал діти насильство згвалтування розслідування

Розбещував та ґвалтував 6-річного хлопчика: жителя Полтавщини засуджено до 14 років в’язниці

Сейчас читают: 392
womo.ua

До 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком, якому на момент насильства було 6 років.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. Зазначається, що чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі. Також вироком суду його на 3 роки позбавлено права займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з навчанням дітей, їх вихованням та проведенням дозвілля, обіймати посади пов’язані з роботою з особами віком до 18 років. Читайте також: На Київщині затримали чоловіка, який зґвалтував 4-річну дівчинку: подробиці Прокурор у суді довів, що засуджений упродовж декількох років розбещував та ґвалтував малолітнього хлопчика.

Оскільки дідусь хлопчика був одружений із матірʼю засудженого, він бував у них дома та користувався довірою дитини, часто залишався за нею доглядати. Читайте також: За зґвалтування 6-річної дівчинки жителя Прикарпаття засудили до 15 років ув’язнення: подробиці На момент початку вчинення протиправних дій хлопчику було 6 років.

Вказані неправомірні дії він фіксував на мобільний телефон, примушуючи малолітнього до участі в створенні фото і відео порнографічного характеру, які надалі зберігав. Читайте також: ​На Закарпатті засудили батька, який довів дитину до самогубства: деталі Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA