суд Криминал діти згвалтування Київщина Прокуратура

Систематично ґвалтував 13-річну доньку: на Київщині засуджено горе-батька

Сейчас читают: 742
womo.ua

На Київщині до 12 років за ґратами засуджено чоловіка, який систематично ґвалтував доньку, яка не досягла 16-річного віку та продавав її інтимні фото.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. Читайте також: Наражали на небезпеку дітей: керівництво будинку-інтернату на Буковині притягнуть до відповідальності Зазначається, що вироком суду чоловіку, який зґвалтував власну доньку заборонено обіймати посади, пов’язані з IT-технологіями, або займатися діяльністю, яка пов’язана з поширенням інформації будь-якого характеру на вебресурсах строком на 3 роки. Читайте також: На Одещині чоловік взяв у заручники дружину та малолітню доньку: подробиці Також прокурори у суді довели, що чоловік упродовж декількох років розбещував свою доньку.

Оскільки вони проживали окремо, він запрошував її до місця свого проживання. Там він неодноразово ґвалтував 13-річну дівчинку.

Також він примушував її робити фото і відео порнографічного характеру та надсилати їх йому на телефон. Надалі вказані файли він продавав користувачам в мережі інтернет. Читайте також: Майже 90% українських військовополонених пройшли через катування, зґвалтування та насильство: деталі Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA