новини шоубізнес діти знаменитостей Віктор Павлік Катерина Репяхова

"Може такий буде завжди": дружина Павліка розповіла про діагноз їхнього 2-річного сина (ФОТО)

Сейчас читают: 300
hochu.ua

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп’яхова, відверто розповіла своїм підписниками про особливості здоров’я їхнього спільного сина Михайла.

Підписники часто запитують, що з ним, тому вона вирішила нарешті розставити всі крапки над "і". Подробиці – в нашому матеріалі.Дружина українського виконавця заявила у Instagram Stories, що отримує багато питань від своєї аудиторії щодо здоров’я їхнього 2-річного сина Михайла.

Виявляється, хлопчик має проблеми з опорно-руховим апаратом.Ви не уявляєте, скільки я отримую повідомлень: Поведіть Михасика до ортопеда, Що у Міші з ніжкою? "Чому він так ходить? – зауважила Реп’яхова.Клишонога ходьба передається генетично, за словами лікаря.

У нас усі в сім'ї були клишоногі. Усі переросли. Його неохайність – це його особливість, яка притаманна хлопцям. Може, переросте, а може, таким буде завжди, – резюмувала Катерина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA