жінки насильство згвалтування сексуальне насильство злочини Київщина

Ґвалтував та різав дві доби: у Білій Церкві затримали зловмисника

Сейчас читают: 715
womo.ua

У Білій Церкві поліцейські затримали чоловіка, який дві доби катував та ґвалтував 40-річну жінку. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

Зловмисник зустрів потерпілу біля одного з будинків у Білій Церкві та запросив її до себе на роботу. Вже у приміщенні охорони підозрюваний пригрозив жінці вбивством, якщо вона не вступить з ним у статевий зв’язок, та всупереч її волі, скоїв задумане. Читайте також: На Прикарпатті дядько зґвалтував і задушив 9-річну племінницю: деталі Читайте також: На Закарпатті засудили батька, який довів дитину до самогубства: деталі Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань.

Травмовану жінку помітив на вулиці велопатруль. Завдяки налагодженій комунікації, патрульні затримали фігуранта та викликали на місце слідчих.

У минулому зловмисник відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження. Читайте також: У Черкасах засудили чоловіка, який вдома зберігав дитяче порно: подробиці Також додамо, що фігуранту загрожує до 10 років за ґратами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA