суд діти насильство згвалтування вбивство

​На Хмельниччині засудили 21-річного хлопця, який зґвалтував та вбив неповнолітню дівчину: деталі

Сейчас читают: 247
womo.ua

На Хмельниччині до 14 років за ґратами засуджено 21-річного хлопця, який зґвалтував та вбив 16-річну дівчину. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. Читайте також: У Києві засудили матір та її співмешканця за створення дитячої порнографії: подробиці та фото Зазначається, що хлопця засуджено до 14 років позбавлення волі.

Також суд зобовʼязав його виплатити 1 млн грн родичам вбитої дівчини. Прокурори у суді довели, що у липні 2022 року в безлюдному місці у Хмельницькому засуджений ввечері побачив 16-річну дівчину та намагався з нею познайомитися.

Коли отримав відмову, витягнув з одягу шнурівку, накинув їй на шию та силою відволік у сторону. Надалі зґвалтував та задушив. Читайте також: На Черкащині 19-річний хлопець зґвалтував 12-річну дівчинку: деталі Також відомо, що покидаючи місце вчинення злочину, хлопець викрав у потерпілої мобільний телефон та банківську картку. Читайте також: У Черкасах неповнолітній зґвалтував 12-річну дівчинку: подробиці Бездиханне тіло дівчини знайшли поблизу недіючого залізничного переїзду.

До вироку суду засуджений перебував під вартою The post ​На Хмельниччині засудили 21-річного хлопця, який зґвалтував та вбив неповнолітню дівчину: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA