Артем Пивоваров Олег Скрипка музыка премьера дня украинская музыка Артем Пивоваров Олег Скрипка

«Романс» отримав новий формат: Артем Пивоваров та Олег Скрипка випустили пісню на вірш українського поета-шістдесятника

Сейчас читают: 929
cosmo.com.ua

У п`ятницю, 17 вересня, український артист Артем Пивоваров та фронтмен «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка представили творчу колаборацію за мотивами вірша лірика-шістдесятника Миколи Вінграновського «Романс».

В цей день також вийшла візуалізація на цю роботу, яка доступна на YouTube-каналі Артема. На початку 2021-го року Пивоваров запустив авторський проєкт «Твої вірші, Мої ноти», метою якого являється популяризація української культури та літератури через призму музики.

Перші вірші отримали новий вигляд у форматі пісень: «Мій рай» Михайла Старицького, «Тріолет» Івана Франка, «Минають дні, минають ночі» Тараса Шевченка (разом з репером Ярмаком) та «Арфами, арфами» (з Євгеном Хмарою та Павлом Шильком).

Наступною роботою став дует з Олегом Скрипкою на вірш «Романс» Миколи Вінграновського. Артем Пивоваров: «Я завжди дуже ретельно підходжу до вибору артистів, з якими мені було б цікаво створити якусь творчу колаборацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA